Julklapp med mening

Julen närmar sig med stormsteg. Även i år har vi några julklappstips till dig. Det är smidigt att beställa dessa julklappar och de kommer direkt hem till din brevlåda. Tänk att din julklapp kan bli till stor glädje för någon här i Sverige och samtidigt bli till stor hjälp och livsförvandlande för någon annan. Det är verkligen en julklapp som sprider dubbel glädje.

Om du väljer något av nedanstående gåvoalternativ kommer du att få ett gåvobevis som du kan ge bort. Du fyller själv i mottagarens namn och från vem julgåvan är. I år kommer gåvobevisen att vara 200 x 290 mm, tryckta på ett fint papper. Beställ senast 16 december för leverans innan jul.

Julgåvogram

Under flera år har möjlighet funnits att beställa julgåvogram. Julgåvogrammen har varit uppskattade. Istället för att fundera på paket och dess innehåll, kan du i lugn och ro fylla i vilket av julgåvogrammen som du skulle vilja beställa och ge bort som julgåva till någon. Julgåvogrammen är i A4 format. Julklappen blir snabbt ordnad och den gläder inte bara din vän utan även de barn och familjer som får del av hjälpen.

Du betalar minst 150 kronor för ett julgåvogram.

  • Du beställer genom att klicka på det gåvogram du vill ha
  • Nedan finns ett formulär där du kan fylla i dina kontaktuppgifter
  • Kostnaden är minst 150 kr
  • Du betalar in gåvan på vårt plusgiro 901130-5 eller via swish 9011305
  • Du kan även ringa in din beställning på 036-377900 eller sända din beställning via e-post till: info@barnsamariten.se
  • Tack för din beställning
Translate »